Blijf op de hoogte

#28. 30 juni 2023, week 28

Week 28.
Ik heb iets nog niet verteld! Hoe kon ik dat vergeten? Ik denk dat het aflevering 14 is dat ik vertel over de urne van mijn moeder die nu dienst doet als vogelhuisje. Wel, ik kan blij aankondigen dat de familie koolmees voor het eerst haar intrek heeft genomen in hun nieuwe villa met moestuin. 

 __________

Over Brieven aan mijn mama.
Mijn mama sterft op 16 december 2019 en mijn onwaarschijnlijke zoektocht naar een leven zonder haar vangt aan. Een week later postte ik mijn eerste brief aan haar op Facebook en een tsunami van berichten met mensen die voelden wat ik voelde overspoelde mijn mailbox. Drie jaar later maak ik van de brieven een podcast over het jaar van de eerste keren zonder haar.

__________

Brief week 28.
Er is geen brief deze week. Ik vertel je er alles over in de podcast. 

 __________

Voor deze podcast krijg ik hulp van Kris Philips [Weg van Woorden] en ik vertel hoe ik de week beleefde aan de hand van mijn dagboekaantekeningen en herinneringen maar ik reflecteer ook naar het nu. Wat doet het overlijden van mijn mama met mij, drie jaar later? Ben je fan of ken je iemand die geholpen is met mijn verhaal? Deel dan de link van deze podcast. Ik vind het nog altijd fijn om anderen hun verhaal te horen dus wil je graag dat van jou delen? Dan mag je me altijd mailen [email protected]