Blijf op de hoogte


Op het ritme van de seizoenen

DE ONDERNEMERSCIRKEL

 


Een ondernemerscirkel is een bijeenkomst voor ondernemers
, waar je, op het ritme van de seizoenen en met de natuur als inspiratiebron, kijkt naar je groei en potentieel als ondernemer. Hoe gaat het in zijn werk? 

In de wintercirkel¬†plant je idee√ęn voor het volgend werkjaar maar mogen ze nog een heel seizoen onderhuids rusten en groeien. Je geeft jezelf toestemming om een zachte rustperiode te gaan.

Tijdens de lentecirkel¬†onderzoek je welke idee√ęn je verder uitwerkt en welke niet. Je filter in de idee√ęn en projecten in je hoofd zodat je¬†gefocust je volgende stap zet in je onderneming.¬†

De zomercirkel is er voor jezelf. De warmte van de zon, de overvloed in de natuur. Je laaft je aan pure passie en levenskracht voor je onderneming. Je oogst je succes van de afgelopen periode.

In de herfstcirkel maak je keuzes, laat je los wat je niet diende: iets stopzetten, downsizen, iets anders doen of gewoon even helemaal niets. Het wordt je wel duidelijk in deze cirkel.

Ik schijf me in een cirkel
Welke ondernemer doet graag mee? 

 

‚ú™ Diegene die geen angst heeft om aan diepzielduiken te doen
‚ú™ Die af en toe wil stilstaan om opnieuw te voelen dat er een grote kracht schuilt in het zijn
‚ú™ Met een verlangen naar een hernieuwde verbinding met hun missie en passie vanuit de buik
✪ Die met een zoektocht naar een diepere connectie met de wereld en de mensen om zich heen
‚ú™ Wanneer jij eens wil voelen wat het betekent om ondernemer te zijn want we moeten al zoveel denken
‚ú™ De ondernemer die gelooft dat er meer is dan alleen maar cijfers, statistieken, plannen maken en actie
✪ Degene die met klanten alleen maar bezig wil zijn die 100% matchen én met een aanbod dat goed voelt, vanuit de buik komt
‚ú™ Wanneer er behoefte is aan loslaten en keuzes maken die niet rationeel worden bedacht maar die je gewoonweg weet?
✪ De startende, ervaren en ik-denk-er-nog-over-na ondernemer

Kom naar de ondernemerscirkel

Lees hier de fijne reactie van Lies van Fotofolies.be

Lieve Katrien, ik wil je toch nog even zeggen hoe bijzonder ik deze middag vond. Ik ben een beetje van mijn melk. Ik geraak niet zo makkelijk bij mijn intu√Įtie, maar deze middag ging het dankzij jouw wijze, zachte maar ferme aanpak als vanzelf. Het voelt als een groot cadeau om dat in mezelf gevonden te hebben. Echt waar, hoe jij dit benaderde is zo uniek, en het toepassen van rituelen op ondernemen is like magic. Ik heb helemaal verkocht. Een dikke pluim op jouw hoed - √©cht √©cht √©cht!

Heb je er ook zin in gekregen? 

De zomercirkel op 20 juni start om 13:00 en eindigt om 16:30 
Je betaalt hiervoor 55 euro + 21% btw

Op vraag van de ondernemers ben je vanaf september welkom om 15:00 en eindigt de cirkel om 21:00. 
Vanaf dan betaal je 75 euro + 21% btw en breng je zelf iets lekkers mee als avondmaal. 

Ik kom mee doen
 
Hoe verloopt zo'n cirkelbijeenkomst?

Stap 1. Je krijgt tijd om even te landen met koffie, thee en iets lekkers.

Stap 2. Bij de start van de cirkel vertel ik het sprookje of het verhaal van het seizoen. Die symboliek vertaal ik naar het ondernemerschap met een oefening. Deze oefening doen we met ons hoofd.

Stap 3. Dan volgt een begeleide visualisatie of bewuste meditatie waar we de symboliek met ons buikgevoel bekijken. 
Na de meditatie zet je met kleine rituelen¬†de beelden, de boodschappen, de idee√ęn die je kreeg om in dagdagelijkse realiteit.

Stap 4. Je eindigt met een inspiratiecirkel waar je vertelt wat je zag, voelde en hoorde  tijdens je innerlijke reis. Delen met andere ondernemers die niet bang zijn van een streepje spiritualiteit en levenslust om hun ondernemerschap te bekrachtigen, maakt het 'echt'. 

Ik leg altijd heel duidelijk uit wat de volgende stap is, wat de betekenis is van de kleine rituelen, geuren en oefeningen. Voor mij is het belangrijk dat je helemaal mee bent met de symboliek van het seizoen zodat je die zelf kan vertalen naar jouw identiteit als ondernemer en uiteraard ook je onderneming.